Latest topics | » chat~ by Tristan Seavers Laup Aug 04, 2012 11:26 am
» Kris Choi by Kris Choi Reede Aug 03, 2012 9:51 pm
» Pildiohvrid by Kris Choi Reede Aug 03, 2012 8:06 pm
» What the fudge is a furball called? by Tristan Seavers Reede Juul 27, 2012 11:46 pm
» Blue butterflies. by Charles Winthrop Reede Juul 27, 2012 11:20 pm
» Ei tulnud laulust pealkirja by Tristan Seavers Reede Juul 27, 2012 2:43 pm
» Sööööök, võrratu sööööök by Tristan Seavers Nelj Juul 26, 2012 12:49 pm
» Lola Force by Administraator Esm Juul 23, 2012 11:41 am
» Lola suhted by Lola Force Esm Juul 23, 2012 9:58 am
» Joonistamas. by Peter Daugherty Püh Juul 22, 2012 10:33 am
» somebody that i used to know by Tristan Seavers Reede Juul 20, 2012 12:12 pm
» Mélodie Beauregard by Mélodie Beauregard Nelj Juul 19, 2012 2:14 pm
|
|
| chat~ | |
|
+10Lizzie River Beryl Cadillac Langley Elizabeth Dalton Annabel Abernathy Enya Ghrian Peter Daugherty Leah Hempshire Charles Winthrop Tristan Seavers Lily Wilkins 14 posters | |
Autor | Teade |
---|
Tristan Seavers Õpilane || 17-aastane || VII klass
Postituste arv : 1897 Punktid : 2809 Rep : 12 Age : 29
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 8:47 am | |
| Optimist.
Olgu, ma vean läpaka voodisse.. | |
| | | Peter Daugherty Õpilane || 17-aastane || VII klass
Postituste arv : 1048 Punktid : 1372 Rep : 12 Age : 33
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 8:51 am | |
| Oh boy! Oh boy! Oh boy! | |
| | | Tristan Seavers Õpilane || 17-aastane || VII klass
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 8:56 am | |
| Ema ajas kell üheksa üles, tahtis asju viia sinna, kus mu ülejäänud pere ööbib ja siis tahtis arvutisse anka minna ja lõpetas tunniajase küsitluse täitmisega. Oi ma olin tige. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 9:04 am | |
| Sa vaesekene. Sa oled üksi kodus siis nüüd? Mind aeti... Ma ei teagi, mis kell mind üles aeti. Pool kaheksa äkki. Appi! | |
| | | Lily Wilkins Õpilane || 15-aastane || V klass
Postituste arv : 444 Punktid : 32 Rep : 1 Age : 30
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 9:04 am | |
| | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 9:06 am | |
| *istub endiselt küünesalongis* | |
| | | Charles Winthrop Õpilane || 16-aastane || VI klass
Postituste arv : 744 Punktid : 810 Rep : 11 Age : 28
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 9:09 am | |
| Ma elan enda läpa järgi taaskord minevikus Aga nii hea unenägu oli, et ma ei raatsinud kell kümme ärgata, nagu alguses äratus ja plaan olid Vähemalt saad küüned korda, Peter | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 9:10 am | |
| Ma olen pmst sellest ajast, kui onu siin oli, üksi kodus olnud. Noh, kui Tallinna asi välja arvata, aga oleks ma kodus olnud, oleks ma ka jah üksi olnud. Päeval korra-paar käivad läbi ja toovad süüa mulle ning Tallinna ajal söötsid kassi etc. | |
| | | Elizabeth Dalton Õpilane || 16-aastane || VI klass
Postituste arv : 473 Punktid : 701 Rep : 1 Age : 29
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 9:17 am | |
| Hommik! Mu emps ja mu tädi tahavad mingeid plaane teha ja mul ei ole mingit vabandust, miks ma ei ole kodus, kuna ma tõesti ei viitsi täna välja end ajada. Ja mul on täiega dilemma, kas tellida omale uus potsik roosat juuksevärvi ja laseks juuksed korra veel roosaks või siis säästa oma eile teenitud raha ja hakata ehk raha koguma. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 9:18 am | |
| Ei ei, ma ei lase oma küüsi korda teha. Ma istun niisama siin. Kus nad siis on kõik ja miks sa nendega pole, Tris? Eliza, äkki säästad oma juukseid? | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 9:24 am | |
| Mhh, sa ei saa aru Su küüned vajavad VAIMSET korrastamist. Ja nagu... küünesalong on raudselt nagu inimeste psühhiaatriahaiglad. *noogutab* Mõtle kui tore, pärast kui tagasi tuled sealt, on su küüned vaimselt täiesti korras | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 9:31 am | |
| Pigem on nad rohkem stressis, kui nad enne olid. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 9:34 am | |
| Siis sa pead neile mussaaži tegema. Aga kas sa oled neilt küsinud, et mis neid vaevab? millest nad rääkida tahaksid, kui nad rääkida saaksid? ja mis tunde see neis tekitab? Peaks teed tegema | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 9:35 am | |
| Nad on talujuures haagiselamuga. Seal on palju sääski. Ja mul ei oleks tükikestki internetti, kui ma seal oleks, ja ma peaks autos magama, ja siis oleks veel külmem, kui kodus on ja ma parem olen üksi kodus. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 9:39 am | |
| Mina vaevangi oma küünte... CHOPPER SÕITIS MÖÖDA! Õõh, Tris, ei kõla eriti ahvatlevalt indeed. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 9:44 am | |
| Ma olen Chopperiga sõitnud. ^^ As in juhtinud seda. ^^ No ja taga ka sõitnud. ^^ Pidin mainima lihtsalt. Jaa... Mul paha olla, nii et ma lähen vist magama tagasi vms. Või ma ei teagi.. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 9:46 am | |
| Miks väikeste lastega emad nii kurjad on alati? Vähemalt selle mingi 5-6 aastase tüdruku ema näeb küll mingi vihane välja. Nagu ta oleks häiritud millestki. Ma arvan, et ta pidi siia üksi tulema, aga lapsehoidjaga olid mingid jamad või midagi ja siis ta pidi oma tütre kaasa võtma. Kui see ikka on tema tütar, äkki ta varastas ta kuskilt! Ei, see ikka on tema tütar. Ma arvan, et ta jonnis hommikul, see tütar, selle pärast ema nüüd nii tusane ongi ja tüdruk nii hirmunud näoga. Ei ta on ikka röövitud. Raudselt on röövitud. INIMRÖÖV! APPI!!! | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 9:49 am | |
| Hahaha *pats your head* Raudselt on inimrööv Ma küll saan aru, miks väikeste laste emad pidevalt häiritud on. Lapsed tahavad KOGU AEG tähelepanu. See on kohutavalt tüütu ja kurnav. Ja siis nad ju tavaliselt ei maga ka palju. Ja siis nad teevad pidevalt pahandusi, lõhuvad asju ära, teevad endale ja teistele haiget, kuulevad mingeid roppe sõnu ja siis jäävadki neid korrutama, ei kuula sõna, jonnivad kodus, poes ja muudes avalikes kohtades. Kusagil nendega käia ei saa, sest siis nad segavad teisi ja üleüldse ei ole puhkust neist. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 9:49 am | |
| Ooh, rinnad istusid mu kõrvale. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 9:51 am | |
| - Charles Winthrop kirjutas:
- Hahaha *pats your head* Raudselt on inimrööv
Ma küll saan aru, miks väikeste laste emad pidevalt häiritud on. Lapsed tahavad KOGU AEG tähelepanu. See on kohutavalt tüütu ja kurnav. Ja siis nad ju tavaliselt ei maga ka palju. Ja siis nad teevad pidevalt pahandusi, lõhuvad asju ära, teevad endale ja teistele haiget, kuulevad mingeid roppe sõnu ja siis jäävadki neid korrutama, ei kuula sõna, jonnivad kodus, poes ja muudes avalikes kohtades. Kusagil nendega käia ei saa, sest siis nad segavad teisi ja üleüldse ei ole puhkust neist. Siis neid tuleb korralikult kasvatada, et nad poleks sellised. Ja ma tean, et sa nüüd vaidled vastu mulle, aga mu vennalapsed näiteks kuulavad väga ilusti sõna ja jonnivad ainult siis, kui nad väsinud on või kui nad Cocat näevad ja seda neile ei anta(see on omaette teema). Samas kui mu õepoeg ei kuula üldse, ta vaatab sulle otsa ja teeb pahandust. Joonib. Nõuab oma ema tähelepanu 24/7. Asi ON kasvatuses. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 9:56 am | |
| Aeh, mu vend teeb ka pahandusi tihti.. aga samas on ta korralik ka. Ja avalikus kohas jonnimine, mu tädipoeg oli terve turul käimise aja täielik jonn. Lõpuks suutsin ta maha rahustada, me olime kahekeis, tädi oli eemal, aga mind vaadati vist nagu mingit... ma ei tea mida xD | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 9:57 am | |
| Ma ei mõelnud sealjuures tähelepanu nõudmist, vaid see, kui last ei valva, siis võib ta teha endale viga, mdagi ära lõhkuda jne, jne. Loomulikult on suur osa kasvatuses. Aga kui sa oled näiteks noor ema, st, see on su esimene laps, siis on ju oluliselt raskem. Või ei? Tuuli jonnib ka üldiselt ainult siis, kui ta ema siin on (eraldi teema) või kui ta väsinud on. Aga ta on iseenesest nii aktiivne, et paar tundi teda valvata on juba füüsiliselt ja vaimselt täiesti kurnav Aga eks see olene ka vanemate kannatlikkusest ja igast siukestest iseloomujoontest. Ja laste omast ka. Aktiivsemaid lapsi on raudselt teatud mõttes raskem kasvatada. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:00 am | |
| Mu vend on ilmselgelt teine laps... aga mina olin kordades rahulikum laps, ja ei teinud selliseid pahandusi, nagu tema. Ehk ma kuulasin sõna, tema ei kuula. Seega see oleneb ka lapse iseloomust, ehk mu vend on tunduvalt aktiivsem, kui mina olin. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:08 am | |
| Hehe, mingi kari inimesi läks mööda, üks naine oli lapse vankriga, kahel mehel ja ühel teisel naisel olid suured kohvrid ja üks poiss istus kohvri peal ja sõitis sedasi. xD Päris kaval iseenesest. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:08 am | |
| Me oleme mõlemad õega korralikult kasvatatud. Ja need igasugused asjad, et kui lapse üksinda jätad, siis ta kisub madalatelt kappidelt asjad maha ja teeb pahandusi.. Ega ikka ei tee küll, kui lapsele selgeks teha, mida ta tohib teha ja mida mitte. Kui mu õde väike oli, siis meie kodu oli ainus, kus madalatelt kappidelt, kuhu õde juba ulatas, polnud asjad ära korjatud ja kõrgemale pandud. Ja kõik ema sõbrannad imestasid, et kas ta siis neid maha ei kisugi. Ja ema ütles, et ei kisu. Korra proovis, emme andis nipsu vastu sõrmi ja vat enam ei kisu. Ja mu õde oli siis kümne kuune. Nii et see jutt, et nii pisike laps ei saagi aru veel millestki on ka puhas pask. Üldse.. Ma ei taha end kiita, et omfg ma olen nii hästi kasvatatud, aga kui ma praegu vaatan, kui mööda osad kasvatusega panevad, siis no.. My mom is fukken amazing. Ja üks kõige olulisem asi on see, et ta ei kasvatanud mind sedasi, et vot seda puutuda on vale ja seda puutuda ei tohi ja see on vale ja see on vale ja see on vale. Ta õpetas mind eristama õiget valest. Muidugi ma tegin palju pahandusi ka, sest ma olin ka hüperaktiivne. Ja seda posti ei viitsi keegi nagunii lugeda, nii et ma siis jätkan. See ka, et.. Lapsed on väsitavad indeed jah, aga sellega on ka võimalik hakkama saada. Kui ma siin üht pisikest tüdrukut hoidsin, siis mina väsisin enne ära kui tema ja siis me panime puslet ja ma lugesin raamatut talle ja tegime rahulikumaid asju vahepeal. Enamus lapsi köidab miski uus ja põnev ja ta polnud puslet näiteks varem pannud, sest ta oli kolmene alles ja neil olid kodus pisikeste tükkidega pusled, mida talle ei julgetud anda, aga mul on mingid pusled, kus on suured tükid ja siis ta sai seda panna. Vot tak. I could go on for days. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: chat~ | |
| |
| | | | chat~ | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| Kes on foorumil | Foorumis on hetkel 1 kasutaja :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 1 Külalist Puudub Rekordarv külastajaid( 246) oli siin foorumil Nelj Okt 24, 2024 7:40 am |
Liivakell | Gryffindor [ 0 ]
Hufflepuff [ 0 ]
Ravenclaw [ 0 ]
Slytherin [ 10 ] |
Koolivanemad ja prefektid | Koolivanemad
Annabel Abernathy
Gryffindori prefektid
Hufflepuffi prefektid
Ravenclaw' prefektid
Travis McLachlan
Slytherini prefektid
|