Latest topics | » chat~ by Tristan Seavers Laup Aug 04, 2012 11:26 am
» Kris Choi by Kris Choi Reede Aug 03, 2012 9:51 pm
» Pildiohvrid by Kris Choi Reede Aug 03, 2012 8:06 pm
» What the fudge is a furball called? by Tristan Seavers Reede Juul 27, 2012 11:46 pm
» Blue butterflies. by Charles Winthrop Reede Juul 27, 2012 11:20 pm
» Ei tulnud laulust pealkirja by Tristan Seavers Reede Juul 27, 2012 2:43 pm
» Sööööök, võrratu sööööök by Tristan Seavers Nelj Juul 26, 2012 12:49 pm
» Lola Force by Administraator Esm Juul 23, 2012 11:41 am
» Lola suhted by Lola Force Esm Juul 23, 2012 9:58 am
» Joonistamas. by Peter Daugherty Püh Juul 22, 2012 10:33 am
» somebody that i used to know by Tristan Seavers Reede Juul 20, 2012 12:12 pm
» Mélodie Beauregard by Mélodie Beauregard Nelj Juul 19, 2012 2:14 pm
|
|
| chat~ | |
|
+10Lizzie River Beryl Cadillac Langley Elizabeth Dalton Annabel Abernathy Enya Ghrian Peter Daugherty Leah Hempshire Charles Winthrop Tristan Seavers Lily Wilkins 14 posters | |
Autor | Teade |
---|
Charles Winthrop Õpilane || 16-aastane || VI klass
Postituste arv : 744 Punktid : 810 Rep : 11 Age : 28
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:17 am | |
| Õõh, Tuuli ei suuda küll näiteks raamatut kuulata. Võino. Tegelikult on asi minu kannatamatuses ilmselt. Sest jeah... Ma ei tohiks lapsi saada xD Seriously ma lähen väga närvi nende peale kogu aeg. Aga nii palju kui mina mõtlen, oleme me ka enam-vähem ikka korralikult kasvatatud, aga loomulikult tegime pahandusi ka. See on loomulik, et lapsed pahandusi teevad. Agajeah... Mul on diil õnneks tehtud, et kui peaks õnnetus juhtuma ja lapse saan, et kes mu lapse sel juhul endale võtavad XD Niipalju, kui mina lapsi hoidnud olen, on lapsed lihtsalt kohutavalt tüütud. Ja veidrad. Ja tüütud. Kuigi, ma arvan, et nii on oluliselt lihtsam, kui laps saab korralikult õues käia. Maal pole Tuuliga üldse nii palju probleeme. Saab enda energia seal ära joostud ja hüpatud jamidaiganes veel. Korteris on küll temaga vahel siuke rist ja viletsus. | |
| | | Tristan Seavers Õpilane || 17-aastane || VII klass
Postituste arv : 1897 Punktid : 2809 Rep : 12 Age : 29
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:18 am | |
| Mind kasvatati ka nii, et ma sain aru, et ma ei tohi madalalt asju võtta ja kappe näppida ja mida iganes selliseid asju. Aga kuigi mina sain aru, siis minu vend ei saa. See ei olene ainult sellest, et kas nüüd on kasvatus selline või ei ole, sest mu venda kasvatatakse ju ometi samamoodi, aga ta lihtsalt ei mõista. | |
| | | Lily Wilkins Õpilane || 15-aastane || V klass
Postituste arv : 444 Punktid : 32 Rep : 1 Age : 30
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:22 am | |
| Kaht erinevat last ei saagi samamoodi kasvatada. Mina olin ikka palju suurem peavalu kui mu õde. Kasvatuses tuleb silmas pidada lapse enda iseloomu ka. Ja mina tahan küll lapsi saada. Vähemalt üht. Aga arvatavasti kaht. Vanemat poissi ja nooremat tüdrukut. Vot tak. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:25 am | |
| Eile sa ei tahtnud abielluda ja täna tahad lapsi saada. Mõlemad nõuaks seda kedagi, kes olemas oleks ju. Ma tahaks ka lapsi, aaaaga see on nii kauge tulevik ja jah. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:29 am | |
| Ma pole öelnud, et ma abielluda ei taha. Ma ütlesin, et ma ei abiellu. Get it through your brain. Ja lapsi tahan ma nii või teisiti. Kuigi jeah, see on isekas, sest mina kasvasin ilma isata and it sucked. Aga ikkagi tahan. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:33 am | |
| Ei ma saan aru jah, aga ma ei osanud seda teistmoodi sõnastada, kui " ei taha" Njaah.. eks võimalusi ikka on jap. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:38 am | |
| "Eile sa ütlesid, et sa ei abiellu" oleks nagu päris täpne olnud. Ja pealegi.. Ma olen hetkel vähemalt sellist trotsi täis, et isegi kui ma leiaks kellegi ja see keegi oleks mees, siis ma ei abielluks temaga, sest see on ebaõiglane, et ma saan mehega abielluda, aga on sama suur võimalus, et selle mehe asemel oleks naine olnud ja temaga ma abielluda ei saa? See on ajuvaba ja ebaõiglane ja.. jah. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:40 am | |
| Nojah. Nojaa, aga kui sa leiadki selle mehe, siis sul on see võimalus olemas ja seda selle pärast, et kui ta oleks olnud naine siis poleks see võimalik, kasutamata jätta, oleks jama.. Kui sa nüüd mu lause loogikast aru saad. Ilmselgelt ma pole veel ärganud. XD | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:44 am | |
| Jeah, aga mis õigus on riigil tunnistada ainult mehe ja naise vahelist armastust? Kõik tähtsad ninad ja inimesed, kes selle vastu on, räägivad, et geiabielu legaliseerimine kaotaks abielust selle "pühalikkuse". Nagu.. fuck you.
Ja mul ei ole vaja mingit paberit, et tõestada enda armastust kellegi vastu. Nii et minu jaoks pole see jama. Asi on minu põhimõtetes lihtsalt. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:45 am | |
| Ma ei mõelnudki otseselt jama. Ma ei oska ennast täna üldse väljendada!! *kisub juukseid*
Ei jaa, see on ka nõme, et geiabielu lubatud ei ole. Armastus on armastus, on see sugu, mis ta on. | |
| | | Peter Daugherty Õpilane || 17-aastane || VII klass
Postituste arv : 1048 Punktid : 1372 Rep : 12 Age : 33
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:47 am | |
| Ma olen teemast täiega maas vist juba, aga üks asi, millest ma veel aru ei saa, on see, kuidas tänapäeval on laste esmane reaktsioon mõnd sitikat või putukat nähes, et see tuleb ära tappa. Nagu kust selline asi tuleb? Mulle õpetati maast madalast juba, et kedagi lihtsalt niisama tappa ei tohi ja kõigil ja kõigel on põhjus ja eesmärk. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:49 am | |
| Ma sain aru enamvähem, mida sa mõtlesid jap. Aga no.. Minu põhimõtted ongi väga jaburad alati. Enamuse jaoks ongi see umbes, nii et aa no sina ju saad abielluda. Aga see on ebaõiglane. Abielu ei tohiks olla mingi "ühiskonnas aktsepteeritud inimeste" privileeg. See on kahe inimese vaheline liit. Mitte kahe inimese ja riigi. Tänapäeval enamasti enam mitte kahe inimese ja Jumala. Kahe inimese. Ja seni kuni kõigil pole samu õigusi, ei kavatse mina käituda nagu mingi privileegitud bitch, sest mina ise tunnen end silmakirjalikuna. Kui on täpselt samasuur ja isegi suurem võimalus, et mu elu armastus on naine. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:50 am | |
| Jaaaaaaa nagu.
Gosh ma mäletan siiani, kuidas mu onutütar ei kõndinud väiksena muru pealt üle vaid läks kas või ringiga ja mööda teed ja ütles alati, et muru sees on ju putukad, kes surevad ära kui ta neile peale astub.
Ja nagu.. MA fukken kardan ämblikke. Ja kõik ütlevad alati, et no jumal, löö maha siis. Aga ma tahan ämbliku rõdule viia, mitte teda maha lüüa. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:51 am | |
| Mina tapan ainult siis, kui nad on toas. Näiteks ämblikud and such, ja kui nad mind häirivad. Aga õues ma küll meelega peale ei astu ja nii.
Jaah, riik topib ennast liiga vahele. Sellist seadust ei tohiks eksisteerida, et ei tohi samast soost inimesega abielluda või mis iganes see sõnastus ka poleks. Sugulased ma saan jah aru, USAs need nõbudega abiellumised ja asjad, vot see on haige, aga mitte, et mees armastab meest või naine naist. | |
| | | Charles Winthrop Õpilane || 16-aastane || VI klass
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:53 am | |
| JAaaaaaa, Peter!! Ma näen SIUKEST vaeva, et mu õetütar meie konni kogu aeg laiaks ei litsuks või peos puruks ei pigistaks. Ja vihmausse trambib ja kogu aeg räägib niimoodi. Ja et kõik hundid tapab ta metsas ära janii. See on nii kurb. Ma mäletan, kuidas ma kogu aeg olin nii ettevaatlik, et ma isegi sipelgatele peale ei astuks nagu :S See on raudselt kõik need filmid javärki, kus kogu aeg tapetakse asju. | |
| | | Elizabeth Dalton Õpilane || 16-aastane || VI klass
Postituste arv : 473 Punktid : 701 Rep : 1 Age : 29
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:57 am | |
| Selle laste killer teemal ütlen ma nii palju, et sääski, parme ja puuke killigu nii palju kui vaid jaksavad, aga teised elukad jätku rahule. Puukide põhjusele ei saa ma kohe üldse pihta. Nagu srsly, milleks? | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:57 am | |
| Õõõh. Ja mina käin teepeal ja korjan konnasid üles, kui neid näen, et need murule viia... vihmausse ma lihtsalt ei näpi. Enam. Ma teen nad katki kogu aeg. Pooleks. Ise lähevad. I mean, ma ei tõmba neid meelega puruks. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 10:59 am | |
| Filmid on viimane asi, mida süüdistada. Miks mina relvaga mööda maailma ringi ei jookse siis, kui ma mingi seitsme aastasena õudukaid vahtisin ja sõjamänge arvutis mängisin?
Ja geiabielust. Abielu on tänapäeval so much more kui ainult paber ja kaks sõrmust ja ühine nimi. Kindlustused, laenud, lepingud, haigekassa, lapsed, töö, kool, perekond! All that stuff läheb sinna alla ja geidel on see raskendatud või üldse keelatud, sest nad ei tohi abielluda. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 11:04 am | |
| See on see, kui sa seda seitsmeaastasena tegid, kus sul juba mingi mõistusealge ikka peas oli ja sa aru said, mis on reaalsus ja mis mitte. Praegu pannakse lapsed ju pmst sünnist saati teleka ette, et nad rahulikult ja vait püsiksid. See põhjustab ka hüperaktiivsust mingil määral. Janoh... ma ei tea. Lasteaed on siuke koht, kus need ideed üldiselt levivad. Tuulil ka polnud enne mingeid siukesi kalduvusi, läks lasteaeda, kohe hakkasid igasugused tulistamised ja tapmised pihta. Kindlasti on osa ka vanemate ütlustel. Kui ikka ema karjub, et seina peal on ämblik, et isa selle ära tapaks, siis see jääb ju lastele mällu.
^ THIS. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 11:06 am | |
| *peksab peaga vastu lauda* I. HATE. LAWS. AND. ALL. THAT. CRAPPY. PAPERWORK. *groans* Oh, well. Tagasi ankeetide ja emailide juurde. whee. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 11:11 am | |
| Ja see nagu.. Nüüd muudeti see ära, et kehtib kui on ühised lapsed ka vms..
Aga nagu varem oli, et kui naine ja mees on terve elu koos elanud ja neil on lapsed ja mehe nimel on maja ja asjad ja ta saab surma, siis naine jääb pmst kodutuks ja ta ei saa sittagi, sest neil pole mingit fukken paberit, mis tõestaks, et nad koos olid.
ma ei tea, mis värk sellega täpselt oli, aga mingi selline teema oli. Praegu ongi see, et abiellutakse kümnel muul põhjusel kui mingi "püha liidu" pärast. ja nagu.. Fukken KArdashianid oma "72 tundi abielu"ga. SEE ei nussi siis nende fukken "püha liitu" ära? Türa noh.
And yes, I get pissed off by that topic.
Ma lähen panen pitsa ahju. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 11:13 am | |
| Mina ei usu, et asi telekas oleks. Ja kui laps topitakse kohe teleka ette, siis kes süüdi on? Telekas või lapsevanem? | |
| | | Elizabeth Dalton Õpilane || 16-aastane || VI klass
Postituste arv : 473 Punktid : 701 Rep : 1 Age : 29
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 11:19 am | |
| Naine ja mees abielluvad kümnel muul põhjusel peale armastuse ja ja geipaar ei või ainult armastuse pärastki abielluda. -_- | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 11:24 am | |
| Kas see mitte 72 päeva polnud? Aga vahet ei ole, heteroabielu on rohkem rikutud, kui geiabielu ja lihtsalt ma ei mõista, kuidas geiabielu selle ära rikuks. Aeh. Inimesed on nii kitsarinnalised. | |
| Pealkiri: Re: chat~ Kolm Juul 18, 2012 11:25 am | |
| Liiga lihtne on telekat süüdistada jap. Lapsed korjavad väga palju vanematelt külge.
Nagu.. Ma vaatasin eile lõigukesi igast filmidest, mis mul arvutis leidub. Ja sealhulgas oli Mr. Nobody
Ja seal oli selline koht, et kui see Nemo väike oli ja alles kõndima õppis.. Ta tegi mõned sammud ja siis kukkus istuli ja ema naeris ja plaksutas käsi ja ütles braavo vms.
Ja siis ta ema kukkus trepist alla. Ja laps naeris ja plaksutas käsi ja pudistas ka midagi, mis tema keeles braavo oli. Ja siis ema andis laksu talle.
Aga no.. Lapsed on targemad kui kõik arvavad. Ema tegi nii ja tema tegi järgi. Ja päris ta saabki aru, miks tema siis plaksutada ei tohi kui emme kukub. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: chat~ | |
| |
| | | | chat~ | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| Kes on foorumil | Foorumis on hetkel kokku 2 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 2 Külalist Puudub Rekordarv külastajaid( 246) oli siin foorumil Nelj Okt 24, 2024 7:40 am |
Liivakell | Gryffindor [ 0 ]
Hufflepuff [ 0 ]
Ravenclaw [ 0 ]
Slytherin [ 10 ] |
Koolivanemad ja prefektid | Koolivanemad
Annabel Abernathy
Gryffindori prefektid
Hufflepuffi prefektid
Ravenclaw' prefektid
Travis McLachlan
Slytherini prefektid
|